Diensten Loodgieter Almere Voor het installeren van sanitair tot het ontstoppen van gootstenen

Gootsteen ontstoppen

Een verstopte gootsteen kan heel simpel op te lossen zijn, maar bij niet vakkundig werk kunt u snel tegen grotere problemen, zoals lekkages, aanlopen. Uw gootsteen ontstoppen doen wij vakkundig en snel om onder meer lekkages te voorkomen.

Lees meer over gootsteen ontstoppen.

Riool ontstoppen Almere Snel en professioneel uw riool ontstoppen

Snel en vakkundig uw riool ontstoppen om verdere problemen en lekkages te voorkomen. Bel onze Spoed Service voor een afspraak.

Lees meer over riool ontstoppen.

Wasbak verstopt

Is uw wasbak verstopt? Dan geldt dit als een spoedgeval en kunt u gebruik maken van onze Spoed Service. We maken binnen 48 uur een afspraak om onder meer lekkages te voorkomen. Zo wordt een klein ongemak geen groot, kostelijk probleem.

Lees meer over wasbak verstopt

Boek een afspraak U kunt een afspraak boeken, een offerte aanvragen of vragen stellen.

Neem contact met ons op

Het team van Loodgieter Almere

John Eigenaar

Correct, vakkundig werk en klantvriendelijkheid. Wij zijn trots op ons team en zijn u graag van dienst.

Reviews over Loodgieter Almere Klantbeoordelingen over Loodgieter Almere

De gootsteen verstopt en niks hielp om het te ontstoppen. We werden er radeloos van. Uiteindelijk toch maar loodgieter Almere gebeld en binnen no-time was het probleem verholpen. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Ik ben heel tevereden.

Karel de Z. gootsteen ontstoppen

Wij hadden een loodgieter nodig om het riool te ontstoppen. Dat is niet iets waar je lang mee kunt wachten. Dankzij de 48-uurs service van loodgieter Almere waren onze problemen snel verholpen en konden we weer gewoon naar het toilet.

Sonja v. D. Riool ontstoppen

Mijn wasbak was verstopt en zo iets kan ik niet meer zelf en mijn man is er ook niet meer om het te doen. Deze loodgieter begreep mij meteen, was heel vriendelijk en heeft alles netjes achter gelaten. Zoals het hoort. Vakwerk.

Mevr. de H. Wasbak verstopt

Erkende, gediplomeerde en gecertificeerde loodgieters Onze loodgieters zijn vakmensen met de juiste papieren.