Over Ons Loodgietersbedrijf Almere

Na sinds zijn tienerjaren gewerkt te hebben als loodgieter voor een baas werd besloten om een eigen Loodgietersbedrijfsbedrijf in Almere te beginnen. Jarenlange ervaring en de juiste opleidingen en cursussen maken Loodgieter Almere het beste loodgietersbedrijf in de regio.

 

Het team bestaat uit goed opgeleide vakmensen en dankzij cursussen blijft het gehele team up-to-date met de laatste ontwikkelingen op het gebied van zowel materialen als de techniek in de loodgietersbranche. U hoeft ons niet op ons woord te geloven. Neem een kijkje bij onze klantbeoordelingen en ontdek dat wij niet alleen vakkennis hebben, maar dit ook uitvoeren en dat klantvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel staat.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan Neem contact met ons op voor een offerte, een afspraak te boeken of uw vragen.

Informatie opvragen, een offerte aanvragen of andere vragen stellen is vrijblijvend en gratis. Laat ons weten hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Neem meteen contact met mij op

foto-sushi-6anudmpILw4-unsplash

John

Eigenaar
036 799 8041
offerte@loodgieteralmere.com

Ontmoet het team van Loodgieter Almere

Gootsteen ontstoppen is niet het enige dat wij goed kunnen. We zijn in het bezit van allerhande certificaten. Denk dan aan cursussen van de branche organisatie, installatie diploma’s en bijscholing over materiaal en technieken. Loodgieter Almere doet er alles aan om u zo professioneel, vakkundig en klantvriendelijk van dienst te zijn. Al onze team leden zijn gediplomeerd en individueel hebben zij zich gespecialiseerd. Neem contact met ons op of vraag meteen een offerte aan, zodat wij het beste teamlid op uw project kunnen zetten.

Loodgieter Almere voor al uw loodgieters werkzaamheden

Van het installeren van sanitair tot het verleggen van leidingen en van het ontstoppen van uw gootsteen tot repareren van lekkages. Onze loodgieters zijn allemaal gediplomeerd en gespecialiseerd op een bepaald gebied van het loodgietersvak. Neem contact met ons op zodat wij de beste vakman op uw project kunnen zetten. Heeft u een spoedgeval? Bel dan de Spoed Service van Loodgieter Almere en wij maken binnen 48 uur een afspraak met u!

Gediplomeerd en gecertificeerde professionele loodgieters Al onze medewerkers zijn gediplomeerd en individueel gespecialiseerd